Bezorgen en Ontvangen.

Verzenden en Ontvangen

Bezorgen

Bij Retour24, bieden wij voor verzending verschillende verzendmethodes aan zodat je zelf kan bepalen hoe, waar en wanneer je jouw bestelling in ontvangst neemt. Indien het door jou bestelde product via de post kan worden verzonden zal de bestelling binnen 1-2 werkdagen worden verzonden. Je ontvangt dan een track & trace code via de mail. De bestellingen die niet via de post kunnen worden geleverd, zullen worden bezorgd door onze eigen logistieke afdeling. Zij zullen contact met je opnemen voor een bezorg afspraak. Op de dag van bezorging neemt de bezorger nogmaals contact met je op om te laten weten dat hij/zij onderweg is. De levertijd van je bestelling is afhankelijk van de drukte en de voorraad.

Niet thuis?

Indien je na een 2e bezorgpoging door de bezorgdiensten niet thuis bent bij de levering, wordt het pakket afgeleverd bij een DPD/PostNL pakketpunt bij u in de buurt. Je kunt het pakket dan ook hier ophalen. De locatie van het pakket kun je volgen via de track & trace code. Vergeet niet om bij het afhalen een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Afhalen in onze winkels

Je kan je bestelling ook gemakkelijk afhalen in onze showroom in de Cruquius. Als je deze verzendmethode heeft gekozen ontvangt je van ons een mail wanneer uw bestelling voor je klaar staat. Vergeet niet om bij het afhalen de bestelbevestiging en een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Verzendkosten

Momenteel verzenden wij onze producten vanaf €50,- gratis door heel Nederland. Profiteer van de gratis verzending en shop nu online bij Retour24

Vragen over verzenden en ontvangen

Mocht je nog vragen hebben over het verzenden en ontvangen van je bestelling, kun je altijd per mail of per telefoon met ons contact opnemen. Houd je factuurnummer of bestellingnummer bij de hand, zo kunnen wij jou het beste helpen met je vragen van je bestelling. Of je kunt langskomen bij onze showroom in de Cruquius.