Over Retour24

“De webshop die nieuwe, geretourneerde artikelen een tweede kans geeft, en aanbiedt met een flinke korting bovenop laagste internet-prijs!’

Retour24 is ontstaan door het toenemende aantal online bestellingen, en dus de toename aan het aantal producten die worden geretourneerd. Dagelijks worden namelijk duizenden artikelen online besteld en veel van deze bestellingen worden ook weer teruggestuurd. Dit gebeurt met verschillende redenen; “Toch liever een andere kleur”, “product heeft verpakkingsschade en was bedoeld als cadeau” of “ben ergens anders toch iets leukers tegengekomen”.

Deze artikelen worden bijna nooit in dezelfde staat retour gestuurd als de nieuwstaat waarin het is ontvangen. Zo kan bijvoorbeeld de originele verpakking beschadigd zijn, ontbreken of het artikel (licht) beschadigd zijn geraakt tijdens het transport. Wegens deze (lichte) schades kunnen deze artikelen niet opnieuw worden verkocht en geleverd in de nieuwstaat waarin ze worden getoond in de meeste webwinkels in Nederland.

Maar, deze artikelen zijn niet kapot en met hun beperkte (of geen) schade nog zeker te gebruiken! Daarom zijn wij er, Retour24.

Helaas zijn retour gestuurde artikelen voor veel webwinkels een groot probleem en eindigen veel van deze producten ergens achterin het magazijn. Daar hebben wij wat op bedacht! Vanaf nu worden deze producten aangeboden bij Retour 24.